Omdömen

Oj vilken reflekterande dusch. Jag är omskakad av glädje, värme och insikter! Herregud, va bra! Bästa hälsningar! Lotta på Luleå kommun.

Jag pratade med KPMG. Mycket nöjda, Femmor med motivering: ”Jättebra! Det kändes positivt. Anders hade mycket att komma med. Man borde haft på film för att komma ihåg allt. Anders talade om vikten av gemenskap och värderingar. Budskapet överensstämde med KPMG:s önskemål. Anders var väldigt positiv till gruppen. Intressant att lyssna på Anders som gjort mycket. Lätt att relatera, blir trovärdig

Tack för ett bra jobb!

Klaus

Sååååå Bra!!! Tusen tack för en grymt fin föreläsning!!!
Magiskt bra, så spännande att lyssna på. Anna, Telia

Proffsig, fantastisk närvaro och insikter utöver det vanliga.

Anders Lundin genomförde sin föreläsning med mycket värme, personlig närvaro och med en hög nivå av insiktsfull kunskap. Han var fantastiskt mot både arrangörer och mot alla de chefer som lyssnade på honom. Gjorde stort avtryck och skapade en fin kontakt som vi ej ville skulle ta slut.

Li Wikander Kompetensstrateg
Borås Stad – Stadsledningskansliet 

Såååååååå Bra!! Tankekullebyttor runt hela systemet. Tack! Lisa Jönköping.
Grymt skicklig! Skickliggörare av klass!!!! Bengt Ahlbom

Åh, vad bra och tänkvärt. Dina ord sitter i märgen. Jag är helt tagen. Tusen tack! Bettan från Region Skåne.

 

”Anders har en fantastisk förmåga att lyssna in på ett både omtänksamt och nyfiket sätt, samtidigt som han inte värjer sig för att ställa de viktiga frågorna som skulle kunna upplevas för närgångna men som i hans sällskap alltid leder till en djupare förståelse och en mer givande dialog. Nära men aldrig obehagligt. Oavsett om samtalet rör en person, en ledningsgrupp eller en stor publik, sprider Anders värme och välvilja som skapar förtroende och tillit, och det är i det skeendet verklig förändring kan ske.”

Se fler på Skickliggöras Facebooksida

Ett svar på ”Omdömen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *